La cesta está vacía
DEVÓRATE

DEVÓRATE

DANZA > DANZA CONTEMPORÁNEA

resumen

III CICLE ESCÈNIQUES LGTBI. ESTRENA ABSOLUTA 

Compartir publicación
Descripción

Direcció / coreografia MARI PAULA i REBECA GARCÍA

Intèrpret  MARI PAULA

So MARI PAULA i JAIME PEÑA

Il.luminació LUMIERESCENE

Producció Águila Produções i Gabriel Machado

Direcció de movimiento Rebeca García

Colaboració dramatúrgica i de moviment Janet Novás, Leonarda Glück, Reinaldo Ribeiro i Ricardo Nolasco

Foto i disseny gràfic: Torreón Arquitectura, LumiereScene Tinglaos Visuales y Spacecicles

Col.laboradors Casa Hoffmann Centro de Estudos do Movimento, Curitiba – Brasil | EiMa Creació, Palma de Mallorca/Maria de la Salud – España | Carme Teatre, Valencia – España | Nigredo Espacio Cultural, Madrid – España | Palacio de Festivales, Santander – España | Teatro Isabel La Católica, Granada – España | Graner Centre de Creació de Dansa i Arts Vives, Barcelona – España / Ajuda Funarte. IBERESCENA 2019

Aquesta peça va ser creada per a degradar-se en 450 anys sobre la gran porció d’escombraries del Pacífic, on el plàstic es va empassar el futur. Ferralla de la humanitat, una dona va ser transformada en proletària digital després de la crisi de la representació. Es menja a si mateixa a la recerca del plaer del cos col·lectiu que va perdre abans.
 

Mari Paula és performer, coreògrafa i gestora cultural. És una de les co-fundadores de l’Espai Cultural Casa selvàtica a Curitiba. Va treballar en la coordinació de dansa de Casa Hoffmann – Centre de Estudos do Moviment en Curitiba i ha format part de les principals companyies públiques de dansa contemporània del Brasil, de les quals en destaca el Vaig belar Teatre Guaira a Paranà.
Mari Paula és màster en Gestió Cultural Llatinoamericana per la Universitat de Granada, experta en Arts Híbrides | Crítica dónes Arts per la Universidade Tecnològica Federal do Paraná, llicenciada en Arts Escèniques per la Faculdade d’Arts do Paraná i formada en Dansa Clàssica i Moderna pel Conservatório de Dansa de Són Paulo.