La cesta está vacía
EL CONTE DE PERSÉPOLIS

EL CONTE DE PERSÉPOLIS

DANZA FAMILIAR > Dansa i video
Del 08/10/2020 al 11/10/2020

Desde: 6 € 7 €

resumen

PLA REACTIVEM. Recomanat de 6 a 12 ANYS


 

Compartir publicaciónLA COJA DANSA (València)

Direcció i creació TATIANA CLAVEL . RAÚL LEÓN
Interpretació i coreografia PAULA ROMERO. INKA ROMANÍ . JULIA ZAC
Direcció moviment SANTI DE LA FUENTE
Escenografia Raúl León . Llums Diego Sánchez . Música Damián Sánchez . Textos Maribel Bayona . Il.lustració Eixa Isa
 
El Conte de Persèpolis
Una història de ciència-ficció per a imaginar mons alternatius
 
La nostra història comença quan tres xiquetes que viuen en diferents planetes troben el llibre de Persépolis. La seua lectura els generarà preguntes sobre la situació de les dones en la història. A partir d'ací les protagonistes començaran un viatge per la història, l'espai i el temps que les portarà a trobar-se en un punt en comú. Amb "El conte de Persépolis" retem homenatge a les escriptores de ciència-ficció que amb les seues obres literàries han qüestionat des dels marges l'estatus de les dones i les seues constants pèrdues de drets.
La Coja Dansa en aquesta proposta per a públic familiar cuida fins a l'últim detall i ofereix un muntatge d'extraordinària bellesa amb un ritme adequat per a les àvides mirades de la infància. Per a això utilitzen la confluència entre el còmic, la dansa, el *videomapping i el cinema en l'escena, arribant a uns resultats sorprenents.

* Pla reaCtivem_Espectacle organizat per CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT. SECRETARIA AUTONÒMICA DE CULTURA. IVC. Generalitat Valenciana

 
 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS