La cesta está vacía
HAMLET

HAMLET

TEATRO CONTEMPORÁNEO > TEATRE I TITELLES

resumen

PLA REACTIVEM_BAMBALINA 

Compartir publicación
Descripción

BAMBALINA TEATRE PRACTICABLE (València)

Adaptació, Direcció i Escenografia JAUME POLICARPO
Intèrpret JORGE VALLE
Disseny i construcció de titelles MIGUEL ÀNGEL CAMACHO
Disseny gràfic Jaume Marco . Llums Mingo Albir . Producció executiva Ruth Atienza. Distribució Marisol Limiñana

Proposem un joc particular amb Shakespeare, amb una de les seues tragèdies més rellevants: HAMLET. Amb la tradició europea del teatre més insigne no pots jugar sense conèixer les regles, i tot i que es podria suposar que les regles del teatre d’un autor tan representat són conegudes per tots, alguna cosa ens diu que no és així, perquè no és el mateix escoltar Bach que interpretar-lo, posem per cas. Així que començarem sense donar res per suposat.
Volem intentar fer el més difícil de la manera més senzilla, perquè a estes altures de la partida, ens resulta molt més fàcil trobar la bellesa en les coses més senzilles, la profunditat en les paraules més clares i la veritat en els impulsos més purs. I Hamlet és, precisament, tot això: teatre vertader nascut de l’impuls més noble. L’humus d’on ha brotat tot el nostre teatre. I sembla coherent plantejar el repte amb titelles que representen els personatges i un sol intèrpret-demiürg bussejant dins una obra com qui arriba a un nou planeta inexplorat, tot sol, com s’està dins d’un somni.
Sí, titelles, perquè ens miren des de fora i són poroses a les forces transcendents.

TEASER

* Pla reaCtivem_Espectacle organizat per CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT. SECRETARIA AUTONÒMICA DE CULTURA. IVC. Generalitat Valenciana

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS