La cesta está vacía
BARCÖ

BARCÖ

RESIDÈNCIA CREACIÓ > TEATRE INMERSIU

resumen

ESTRENA ABSOLUTA. Residència creació 

Compartir publicación
Descripción

INESPERADES TEATRE (València)

Dramatúrgia TIAGO P. BARRACHINA . INESPERADES TEATRE
Interpretació ESTEFANÍA ARENAS . CELIA ESTEBAN . ARANTXA MAYORDOMO . ALBA NAVARRO
Il·luminació i so Pablo Martínez
Teasser Roberto Borja Pons . Disseny gràfic Elena Mirall
Agraïments Festival Cabanyal Íntim i Nacho Sánchez

Welcome to our club Las Martelas! Estem molt agraïdes de que vulgueu participar en aquesta experiència tropical. Per això posem a la vostra disposició un bitlet al nostre Barcö, imprescindible per a poder gaudir del viatge. La única cosa que heu de fer és tenir a mà el vostre telèfon mòbil durant el creuer.
Actualment estem participant en una campanya animalista, mitjançant la qual quatre gossetes trobaran una nova llar, així que esperem que vingueu amb un esperit caritatiu per endur-vos-les a casa. Bon viatge i esperem que gaudiu de la vostra experiència en Barcö.

*** IMPRESCINDIBLE PORTAR EL TELÈFON MÒBIL A LA FUNCIÓ***

Inesperades Teatre naix en Juny de 2020 arrel de la coneixença que ens tenim les tres integrants de la companyia després d’haver compartit tres anys d’estudis i experiències a l’Escola Superior D’Art Dramàtic de València. Així és com, sota la direcció de Victoria Salvador convertim l’obra L’Inesperat, de Fabrice Melquiot, en el nostre particular salt al buit escènic. És amb aquesta peça que participem al 39É concurs de teatre de Vila de Mislata on obtenim el primer premi a millor espectacle, així com el de millor actriu exaequo per a les tres integrants de la companya. Després d’un any voltant amb L’Inesperat per diversos teatres, decidim ampliar la família inesperada amb el col.lectiu La Fantanegra, amb qui presentem Barcö al festival Canabyal Íntim, on tenim l’oportunitat de participar a la secció de Joves Íntims. Experimenten, per testejar el que serà la segona peça de la nostra companyia.

* ESTRENA ABSOLUTA. RESIDÈNCIA CREACIÓ CARME TEATRE
* Aforament reduït. Teatre inmersiu