La cesta está vacía
DANSA VALÈNCIA. MULTIPERSPECTIVAS#2

DANSA VALÈNCIA. MULTIPERSPECTIVAS#2

DANSA CONTEMPORÀNIA > FESTIVAL DANSA VALÈNCIA

resumen

PAULA QUINTAS (Galícia) 

Compartir publicación
Descripción

CIA PAULA QUINTAS
Título: Multiperspectivas#2

Valencià
Multiperspectivas#2 és una creació que parteix de la mirada de l'espectador, combinant improvisació teatral, dansa i circ i deixant espai per a la interacció amb el públic. Una proposta que experimenta amb els límits de les arts escèniques per a enfrontar-se amb la realitat de l'espai que ens envolta: una reflexió sobre els límits entre alló privat i alló públic.
La companyia de Paula Quintas destaca per la hibridació dels seus espectacles i el joc amb els límits d'elements distants com la performance, la dansa o el nou circ a través del filferro tibant. Els seus últims espectacles són Multiperspectivas (2022), Nina Ninette (2021), SET (2020), Alma (non é hippie) (2019), Plastic (2018), Analepsi (2017) i Up2down (2015).

Castellano
Multiperspectivas#2 es una pieza que parte de la mirada del espectador, combinando improvisación teatral, danza y circo, y dejando espacio para la interacción con el público. Una propuesta que experimenta con los límites de las artes escénicas para enfrentarse con la realidad del espacio que nos rodea: una reflexión sobre los límites entre lo privado y lo público.
La compañía de Paula Quintas destaca por la hibridación de sus espectáculos y el juego con los límites de elementos distantes como la performance, la danza o el nuevo circo a través del alambre tenso. Sus últimos espectáculos son Multiperspectivas (2022), Nina Ninette (2021), SET (2020), Alma (non é hippie) (2019), Plastic (2018), Analepsis (2017) y Up2down (2015). 


Fitxa artística
Creació: Paula Quintas, Rut Balbís, Arturo Cobas, Antón Coucheiro. Direcció i coreografia: Arturo Cobas i Rut Balbís. Intèrpret: Paula Quintas i Arturo Cobas. Intervenció sonora: Arturo Cobas. Tècnica de filferro: Stephanie Bouchard.
Amb el suport d’Ajut a la creació d’Agadic · Xacobeo 21·22 · Xunta de Galicia.
Participació en Dansa València gràcies a l’intercanvi amb l’Axencia Galega das Industrias Culturais - AGADIC.

procedència Galícia
paulaquintas.com