La cesta está vacía
ECOICA

ECOICA

DANSA CONTEMPORÀNIA > FESTIVAL DANSA VALÈNCIA

resumen

FESTIVAL DANSA VALÈNCIA 

Compartir publicación
Descripción

BLANCA TOLSÀ (Comunitat Valenciana/ Catalunya)
Direcció i interpretació: Blanca Tolsá
Acompanyament artístic: Constanza Brncic, Salva Sanchis i Laila Tafur. Autoria musical: Albert Tarrats, Finn McLafferty, Adrià Juan i Blanca Tolsá. Músic en directe: Albert Tarrats. Disseny i confecció de vestuari: Txell Janot i Jorge Dutor. Disseny d’il·luminació: Adrià Juan i Júlia Bauer. Producció i acompanyament: Ariadna Miquel.

Coproducció amb el festival Dansa Metropolitana, amb la col·laboració de La Caldera, OSIC Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut Ramon Llull.

Ecoica es desplega a través del moviment, veu i música en directe, investigant les relacions entre el desig cru de moure's i els patrons que venen d'un imaginari comú. Naix de la necessitat de desmuntar unes certes lògiques impreses en el cos de la creadora per a desestabilitzar les relacions entre veu i gest, pensament i acció, i trobar la poètica del ressò, de la dissonància i de la interrupció. És una invitació a la desconnexió temporal mitjançant la discontinuïtat, la mutació i la fantasia.

>>> 45 min.

Blanca Tolsá
va començar la seua trajectòria com a ballarina en IT Dansa. Entre els seus projectes més destacats trobem Registres Evanescents de Constança Brncic, Flamingos d'Albert Quesada, Wu Wei de Raquel Klein, per la qual va rebre el Premi Butaca 2020 a millor intèrpret, o Moaré d'Ariadna Monfort. En 2019 inicia la seua investigació sobre la relació del cos i la veu. Estudia el Grau Superior en Coreografia en l’Institut del Teatre.