La cesta está vacía
MONOICA

MONOICA

DANSA CONTEMPORÀNIA > CICLE CARME'n'DANSA

resumen

ESTRENA ABSOLUTA. RESIDÈNCIA CREACIÓ 

Compartir publicación
Descripción

SOTOBOSQUE (València)
Creació, direcció i interpretació ÁNGELES CÍSCAR & HANSEL NEZZA
Composició musical Liannallull

Monoica és una composició visual escènica basada en el moviment i les imatges. La peça converteix l'escena en una font de metàfores visuals per oferir la possibilitat d'imaginar creativa i col·lectivament altres formes de relació entre els éssers vius.
Anima a pensar des dels cossos interconnectats, entenent la vida com a interdependent amb la naturalesa i tots els altres éssers vius.

* ESTRENA ABSOLUTA. RESIDÈNCIA CREACIÓ CARME TEATRE


Ángeles Císcar. Va estudiar arts plàstiques en la UPV, estudis escènics a l'escola Jacques Lecoq a París, escenografia en l'Institut del Teatre de Barcelona i un master en Arts Visuals en la UNAM de Mèxic. Va pertànyer al col·lectiu de creació escènica AMARANTO en el qual va treballar com a escenògrafa i intèrpret en Marea Baixa, Tazón de sopa china y un tenedor, Indignos i Four movements for survival que es van presentar en diversos festivals i van rodar pel circuit de sales alternatives.
Va ser artista resident a Hangar i en Centre Nacional de les Arts, Centre Multimèdia de la Ciutat de Mèxic on crea les vídeo instal·lacions Cámara Oscura i Bildungroman entre altres. A més de la creació d'obra pròpia ha col·laborat amb companyies i artistes com a Teatro Línea de Sombra, Hansel Nezza, Gelabert-Azzopardi, Wilki_troc entre altres.
Com a docent a impartit nombrosos tallers i diverses matèries d'art relacionades amb el cos en universitats de Mèxic com l'Escuela Nacional de Pintura, Escultura i Gravado l'Esmeralda o el Claustro de Sor Juana. Actualment està compromesa amb objectius socials que persegueixen la igualtat i la consciència ecològica conduint totes les seues activitat docent i artística en aquesta direcció


Hansel Nezza. Inicia la seva carrera artística a Barcelona en arts escèniques a Estudis de Teatre Internacional, seguint la tècnica de Jacques Lecoq.
Actualment, es troba col·laborant amb les cies Vero Cendoya, SOTOBOSQUE, i Wilky_Troc. Està realitzant l'últim any del Màster en Filosofia Nalanda, a Tibet House, New Delhi.

Ha treballat a Berlín com a intèrpret i ballarí amb, entre altres, Constanza Macras / Dorky Park, Berliner Philharmonie, i com assistent coreogràfc a Der Tod in Venedig de Thomas Ostermeier, al Schaubühne Berlin. A Berlín continua la seva formació amb Meg Stuart, Jeremi Nelson, Kirstie Simpson, Julyen Hamilton, Susan Klein, Hanna Hegenscheidt, i Juan Kruz de Garaio Esnaola (Sasha Waltz & Guests) entre d'altres. Al costat de MARABULA col·labora amb artistes plàstics, músics, artistes multimèdia, desenvolupant així creacions de diferents disciplines escèniques; treballant a Mèxic, Països Baixos, Grècia, Sud Àfrica, Alemanya, Espanya, Moçambic… Destaquen la peça video instalativa Cámara Oscura al Mercat de les Flors, Cenital als Üferstudios Berlín, INTER.FEAR seleccionada i programada al Dance Umbrella i National Arts Festival de Grahamstown, Sud Àfrica, o Crow's Nest, seleccionada per Random Collision amb estrena a KORZO, La Haya. Condueix tallers i masterclasses d'apropament al moviment, dansa, composició instantània i fisicalitat per a institucions i companyies de dansa i teatre, com Sol Picó-La Piconera, Random Collision, SAT!, Fabra i Coats, Forgotten Angle Theater, Korzo Theater, Fachhochschule Potsdam, i Goethe Institute.