La cesta está vacía
ORO NEGRO

ORO NEGRO

DANSA CONTEMPORÀNIA > FESTIVAL DANSA VALÈNCIA
20/04/2023 - Hora: 17:00

Desde: 8 € 11 €

resumen

FESTIVAL DANSA VALÈNCIA 

Compartir publicación
Descripción

POLIANA LIMA (Madrid)
Direcció, concepció i coreografia: Poliana Lima
Dansa: Poliana Lima i Chumo Mata
Dramatúrgia Javier Cuevas. Assistència de coreografia: Lucas Condró. Disseny d’il·luminació: Carlos Marquerie. Disseny de so: Óscar Villegas. Música original: Pablo Sánchez. Disseny de vestuari: Carmen 17. Maquillatge: Sara Abigail Álvarez. Fotos i audiovisuals: Álvaro Gómez Pidal. Disseny gràfic: Cintia Ramírez. Mediació: Marina Santo. Coordinació tècnica: Cristina Bolívar. Producció: Isabella Lima. Ajudant de producció: Diego Carrasco. Comunicació: premsa Cultproyect. Xarxes socials: Adrián Pulido. Distribució: Coro Bonsón. Producció de Poliana Lima i Mapas Fest, amb la col·laboració de Festival de Otoño, Azcuna Zentroa, Ajuntament de Laguna.


Solo a dos cossos amb música en directe que es construeix a través de la metàfora del petroli per a associar el procés d’excavació d'un tresor amb la posada en valor d'elements i identitats que van ser negats i exclosos en la cultura occidental hegemònica. El cos és l’instrument que furga i l’objecte furgat on es revela al demoníac: la carn tova, vulnerable i peridora, l'eròtic femení des de la perspectiva del desig d'una dona, la negritud i el popular. 


>>> 70 min.

Poliana Lima, coreògrafa, ballarina i docent brasilera establida a Madrid, inicia les seues creacions en 2011. En 2022 estrena Oro Negro en el Festival de Otoño de Madrid. Artista seleccionada en la prestigiosa plataforma internacional Aerowaves en 2021 amb la peça Las cosas se mueven pero no dicen nada, va ser artista associada de Conde Duque Madrid entre 2018 i 2020, a més de col·laboradora regular en el Centro Coreográfico Canal.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS