La cesta está vacía
PROGRAMA TRIPLE: U + CORPS SEUL + INA.0

PROGRAMA TRIPLE: U + CORPS SEUL + INA.0

DANZA CONTEMPORÁNEA > APLEC DANSA. MOSTRA VIVA MEDITERRANI

resumen

APLEC DANSA. MOSTRA VIVA DEL MEDITERRANI X 

Compartir publicación
Descripción

PROGRAMA TRIPLE:

EBC DANZA. U. Coreografia i interpretació EVA BERTOMEU
Un solo autobiogràfic que mostra a una dona madura, capaç de seguir en aquesta societat i d'aportar. Que se sent bé amb el seu nou cos, amb la seua nova pell.
El pas del temps no és un problema, el problema és no entendre que és una cosa que ens passarà a tots llevat que estiguem morts.


CHRISTINE CLOUX. Corp seul. Coreografia i interpretació CHRISTINE CLOUX
El cos com un tot, així ho entenc, així el viu, així ho use. La dansa, a diferència d'altres disciplines corporals que he pogut experimentar, és sens dubte la que més m'ha acostat al meu cos. Hui, soc ací amb vosaltres per a compartir la història del meu cos amb la dansa. Us mostraré moviments que formen part de la meua memòria, trets del repertori que, al llarg de la meua vida de ballarina, s'han incrustat al meu cap i en els meus teixits. Us oferisc la meua dansa més senzilla i més despullada. M'expose davant vosaltres. Ho faig sent molt conscient que sense vosaltres, espectadors, el meu art no es pot convertir en representació i jo no existisc com interprete. Gràcies per la vostra mirada.

PALOMA HURTADO & DANIEL MORALES. Ina.0. Coreografia i interpretació PALOMA HURTADO . DANIEL MORALES
Hoy vivimos la noche en caída libre hacia las estrellas. El planeta ha perdido la gravedad y nos subimos a esa estrella que acaba de pasar.
Desaparecemos mientras suenan tus risas a lo lejos. Bendita inocencia. Debemos dejarnos sorprender. Un estallido de luz nos conecta con los sueños.
Somos polvo de estrellas.